There was an error in this gadget

Monday, 16 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....



assalamualaikum...

 Thanks a lot to http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/ yg invite saya pasal segment ayu ni..akak la mentor blog saya ni, ^_^

Saya blogger dari Pekan,Pahang.. saya memang org jati pekan  sebab kampung mak dan ayah sebelah2 jer,hehe.. so, xde nak berebut balik raya kampung sape2 tiap tahun.. Pekan ni dikenali dengan name Bandar Di Raja, kat cni famous ngan murtabak mengkasar, Padang Polo, dan tempat kelahiran perdana menteri kite.

ni je dapat cerita kan. harap sudi join blog ni dan komen jika ade kekurangan sesuatu.^_^

35 comments:

  1. dah tinggalkan link tak kat blog ayu tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tag wani lagi join segmen :)

      http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/segmen-nostalgia-ramadhan.html

      Delete
  2. ayu tak pernah g pahang lg..nti blhlah bwk jln..hehe..tq dear join segmen ayu..tgu tau minggu ni ayu updates list ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. leh jer, nant roger2 kalo nak jaln2 kat pahang.. salam perkenalan,segmen ni tambah kan kenalan sye lg.. tq.. insyallah akan follow cite ayu yg terbaru..^_^

      Delete
  3. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tq follow sye, dah join blog awk.. salam perkenalan..^_^

      Delete
  5. salam perkenalan
    jenguk dan follow awk.
    blogger dr PERAK :)
    dtg dr segmen yang sama

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak..
      sye dah follow 2 blog awk, wah jauh nyer,xpenah g perak lg, nant leh roger awk kalo nk jalan2 kat sane..

      Delete
  6. salam ukhwah orang pekan..orang Jengka datang berziarah... Jom bersegmen dengan c'jai pulak... tambah2 rakan..

    http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/segmen-nostalgia-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi org jgka.. lame xg sane.. dulu sye study kat uitm wat dip,last sem thn 2009..salam perkenalan..^_^

      Delete
  7. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..dah follow..
      kalo ade mase sye update entry bru..n jgn lupe jguk kat cni..^_^

      Delete
  8. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
    btw sy follow awak yea :)
    jom ke blog sy plak. heee (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah cam pelangi blog awk..dah follow..
      sarawak ni ingat kan sye pasal kek lapis srwak..^_^

      Delete
  9. Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  10. hye! sy blogger KL.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan :)

    Sinngah sini dari segmen yg sama..

    Jom2 singgah blog Ros.. leh kenal2.. hehehhe...

    ReplyDelete
  14. hye jenguk tuan umah nii..kite blogger dr mlka..tp keja kat pjaya..

    dr segmen yg sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    salam kenal n teruss follow

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  18. salam kenal awak:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  19. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  20. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  21. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  22. salam kenalan dari chik as..kedah mariii

    http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  23. Datang darri segmen yang sama .... dah follow... saya dari tawau,sabah

    ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

    ReplyDelete