There was an error in this gadget

Friday, 20 July 2012

SelamaT BerpuasA

Assalamuaikum..

sekejap je masa berlalu, tup2 kita dah sampai bulan ramadhan ni.. bulan yang penuh barakah dan kita dapat kumpul banyak pahala,

malam ni saya xdapat g terawih sebab baru balik keje pukul 9 tadi, xpe esok balik kampung, insyallah dapat g terawih ngan family.

dalam penat2 ni, sempat wat entry yg simple pasal nak berpuasa esok.. sahur nant masak sardin jer, maklum la org bujang kan,hehe..

selamat berpose kawan2 sume.. hope kite semua dapat menjalani ibadah pose tahun ni dengan lebih sempurna.. Aamiin.. ^_^

4 comments:

  1. nape ikhlas daripada siti harizan gambar tu wani? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. coopy paste dri google jer, xperasan lak ade nme tu,huhu

      kte memg wajib ponteng pose,huhu..^_^

      Delete