There was an error in this gadget

Friday, 10 August 2012

First GA by TyhaLee


1st time join segmen give away ni.. harap2 dapat la duit raye dari Tyhalee ni,hehe..

Saya upload pic anak sedara yang dah lame snap ni..di snap oleh saya dan abang ipar..jahat kan, snap pic tdo dieorang,hehehe..


3 cara anak sedara saya tdo..  pic atas tu nama die aina(kakak), pic bawah lak pgil boboy(adik).. boboy tdo ngan mate terbuka dan macam org kaye gitu,hehe..  kakak die tu lak leh tdo mase duduk atas kerusi jer kalo dah mengantuk sangat..
syg sgt kat budak2 ni, raye ni kne stanby duit raye tuk dieorg..

Tag:  nurulhusnamohdhassan
deary-ainn
pintuhati

3 comments:

  1. gd luck wani =)

    oh! akak ditag la =)
    kalau free akak join :)

    ReplyDelete
  2. dah dimasukkan ke list ! thanks tau join (:

    ReplyDelete
  3. sy terpaksa batalkan contest . tp jangan risau . sy nak bg ganjaran sbb join contest ni .

    tengok sini :
    http://tyhaleelolipop.blogspot.com/2012/08/ga-by-tyhalee-dibatalkan.html

    ReplyDelete